Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία CAVOMIT ιδρύθηκε το 1986 με αντικείμενο εργασιών την μετατροπή απλών πιεστηρίων σε μηχανές Θερμοτυπίας και Ολογραμμάτων.

Με την πάροδο των ετών, η φήμη για αξιοπιστία, η έμφαση στον έλεγχο ποιότητας, η άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση και η συνεχής αναβάθμιση των μοντέλων σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές, είχαν σαν αποτέλεσμα 754 περίπου τοποθετήσεις θερμοτυπικών συστημάτων σε όρθιες μηχανές και 316 μετατροπές επίπεδων μηχανών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αυτοί οι αριθμοί τοποθετήσεων είναι αναλογικά οι μεγαλύτεροι στον Ευρωπαϊκό χώρο και διαμόρφωσαν έτσι μια ουσιαστικά μονοπωλιακή αγορά για τα Ελληνικά δεδομένα.

Σήμερα τα μηχανήματα της CAVOMIT καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα εκτυπώσεων από τα απλά μηχανικά μέρη μέχρι τα ηλεκτρονικά συστήματα προηγμένης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας αναγνώρισης ολογράμματος.
Επίσης κατασκευάζονται βοηθητικά μηχανήματα θερμοτυπίας, όπως ρολοκοπτικά και τυλίχτηκα.

Όλα τα συστήματα και το λογισμικό αναπτύσσονται και εξελίσσονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

Υπηρεσίες

 1. Ποια είναι η κύρια δραστηριότητα της CAVOMIT;

  H κύρια δραστηριότητα της CAVOMIT είναι η κατασκευή θερμοτυπικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στα νομισματοκοπεία, λιθογραφικά και καλλιτεχνικά τυπογραφεία όλου του κόσμου. Στη βιομηχανία εκτύπωσης, η CAVOMIT έχει διεθνώς καθιερωθεί ως κατασκευάστρια ποιοτικού θερμοτυπικού εξοπλισμού.

 2. Πού βρίσκεται η CAVOMIT;

  Η έδρα της CAVOMIT βρίσκεται στην Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας, κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Eurozone.

 3. Τι μπορούμε να αγοράσουμε από την CAVOMIT;

  Εάν οι δραστηριότητές σας είναι Θερμοτυπία και εκτυπώσεις ολογραμμάτων τότε η CAVOMIT μπορεί να γίνει ο μοναδικός προμηθευτής για όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε στον τομέα της θερμοτυπίας και της εκτυπώσης ολογραμμάτων.

  Στην Ελληνική αγορά, η CAVOMIT είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εταιρεία σε εξοπλισμό θερμοτυπίας, σε πωλήσεις foils, κλισέ και σε βοηθητικά υλικά.

 4. Γιατί ελληνική εφαρμοσμένη μηχανική;

  Η CAVOMIT είναι στην Ελλάδα η μόνη εταιρεία η οποία κάνει μετατροπές εκτυπωτικών πιεστηρίων σε μηχανήματα θερμοτυπικών συστημάτων. Επίσης δραστηριοποιείται και σε κάθε άλλο τομέα της θερμοτυπίας όπως αναλώσιμα, βοηθητικά και ολογράμματα.

  Η πολυετής εμπειρία στην θερμοτυπία,η πρωτοποριακή εφαρμοσμένη μηχανική και η αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη καθώς και ο πολύ μεγάλος αριθμός τοποθετήσεων μηχανημάτων μας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο πιστοποιούν ότι τα συστήματα της CAVOMIT είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη θέση.

 5. Ποιο είδος εξοπλισμού κατασκευάζει η CAVOMIT;

  Με την ειδικότητα που έχουμε στη μετατροπή απλών πιεστηρίων, όρθιων και κυλινδρικών, σε θερμοτυπικά μηχανήματα, κατασκευάζουμε συστήματα Θερμοτυπίας μηχανικά και ηλεκτρονικά για πιεστήρια Stantza, Heidelberg, Johannisberg καθώς και αυτόνομα μηχανήματα για εκτύπωση ολογραμμάτων.

  Υπάρχει επίσης βοηθητικός θερμοτυπικός εξοπλισμός τον οποίον έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε στο χώρο που βρίσκονται τα μηχανήματα σας.

 6. Μπορούν τα συστήματα θερμοτυπίας της CAVOMIT να τοποθετηθούν στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό;

  Ναι, προσφέρουμε συστήματα θερμοτυπίας (μηχανικά ή ηλεκτρονικά), με ένα ή περισσότερους τραβηχτικούς κυλίνδρους που μπορούν, να τοποθετηθούν σε όλα τα πιεστήρια Heidelberg. Προσφέρουμε επίσης πλήρη πολυκυλινδρικά θερμοτυπικά συστήματα Heidelberg που αναπτύσσονται ειδικά για εκτύπωση ολογραμμάτων.

 7. Ποιο είδος εξειδικευμένου εξοπλισμού είναι διαθέσιμο για την εκτύπωση ολογραμμάτων;

  Η CAVOMIT από το 1992, είναι ο πρώτος κατασκευαστής που αναβάθμισε τα θερμοτυπικά συστήματα με συστήματα εκτύπωσης ολογραμμάτων. Η εισαγωγή στα όρθια και κυλινδρικά πιεστήρια των θερμοτυπικών συστημάτων HOLO FOIL και HOLO CYLINDER ήταν μια απαραίτητη επέκταση προκειμένου να καλυφθούν οι ειδικές απαιτήσεις στη εκτύπωση ασφαλείας και στις πολλαπλές εφαρμογές εκτύπωσης ολογραμμάτων.

  Τα νέα μηχανήματα για εκτυπώσεις ολογραμμάτων σε μηχανογραφικά έντυπα αλλά και προαιρετικά για εκτυπώσεις roll to roll είναι το επιτραπέζιο HOLO STAMPER, το HOLO LABEL και το HOLO FLEXO.

Τα μηχανήματα

Τα μηχανήματα της CAVOMIT διατίθενται στην διεθνή αγορά ήδη από το 1990 μέσω ενός δικτύου τοπικών αντιπροσωπειών και των μονάδων τεχνικής υποστήριξης. Τέτοια συστήματα λειτουργούν σήμερα σε

ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ,  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ,  ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ,  ΜΠΕΝΙΝ
ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ,  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ,  ΚΥΠΡΟΣ, ΤΣΕΧΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ,  ΓΕΡΜΑΝΙΑ,  ΓΚΑΝΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΝΔΙΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΙΡΑΝ,
ΙΡΑΚ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, KENYA NAIROBI, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ,
ΜΑΡΟΚΟ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΠΕΡΟΥ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,
ΚΑΤΑΡ, ROMANIA, ΡΩΣΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, TANZANIA, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ,
ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
32Χρόνια εμπειρίας στην θερμοτυπία
1070Τοποθετήσεις θερμοτυπικών συστημάτων
50Χώρες, πελάτες σε όλο τον κόσμο
Milestones

ΙΣΤΟΡΙΑ CAVOMIT

1986

Η CAVOMIT ιδρύθηκε το 1986 με αντικείμενο εργασιών την μετατροπή απλών πιεστηρίων σε μηχανές Θερμοτυπίας και Ολογραμμάτων.

1990

Τα μηχανήματα της CAVOMIT διατίθενται στην διεθνή αγορά ήδη από το 1990 μέσω ενός δικτύου τοπικών αντιπροσωπειών και των μονάδων τεχνικής υποστήριξης.

1992

Η CAVOMIT από το 1992, είναι ο πρώτος κατασκευαστής που αναβάθμισε τα θερμοτυπικά συστήματα με συστήματα εκτύπωσης ολογραμμάτων.

2023
Τέτοια συστήματα λειτουργούν σήμερα σε:

ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ,  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ,  ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ,  ΜΠΕΝΙΝ
ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ,  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ,  ΚΥΠΡΟΣ, ΤΣΕΧΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ,  ΓΕΡΜΑΝΙΑ,  ΓΚΑΝΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΝΔΙΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΙΡΑΝ,
ΙΡΑΚ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, KENYA NAIROBI, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ,
ΜΑΡΟΚΟ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΠΕΡΟΥ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,
ΚΑΤΑΡ, ROMANIA, ΡΩΣΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, TANZANIA, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ,
ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ